Welkom bij ChicoGrow, specialist in de teeltadvisering van het gewas witlof. ChicoGrow richt zich op de professionele witlofteler en witloftrekker in Nederland en andere witlofproducerende landen. Onze gepassioneerde adviseurs gebruiken hun jarenlange ervaring in de teelt van witlof om de ondernemer te ondersteunen in alle facetten van de witlofteelt, van uitzaai van het witlofzaadje tot en met de oogst van het lof.

Witloftelers en witloftrekkers maar ook oa koelhuizen, commissionairs en telersorganisaties, kortom iedereen die professioneel betrokken is in deze sector zien wij als potentiële klant. Voor iedereen hebben wij een passende oplossing, van advies op maat tot een totaalconcept. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen, neemt u gerust contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.

Chicogrow heeft tussen 2013 en 2015 onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van geleide bestrijding van witlofmineervlieg op basis van monitoring in het veld. Dit onderzoek werd medegefinancierd door de sector (via PT). Op basis van dit onderzoek en de jarenlange ervaringen in België is gebleken dat de witlofmineervlieg monitoring ook in Nederland kan bijdragen aan een effectieve beheersing van de witlofmineervlieg.

Chicogrow heeft inmiddels 3 jaar ervaring opgedaan met monitoring en daarnaast een waarschuwingssysteem voor de teler ontwikkeld. vanaf dit jaar is dit waarschuwingssysteem ook beschikbaar voor niet bij Chicogrow aangesloten telers. zij betalen een klein bedrag per perceel voor een jaarabonnement op de waarschuwingsmails.

Reacties zijn gesloten.