22-04-2021  –  Aan gebruikers van de Agrovision registratieprogramma’s bieden we vanaf dit jaar de mogelijkheid om hun uitvoerende werkzaamheden automatisch over te zetten naar het Chicogrow Registratiesysteem. Dubbele invoerwerkzaamheden zijn daarmee niet meer nodig en de witloftrekker kan op deze wijze de noodzakelijke PlanetProof documenten of Globalgap-documenten aanmaken die bij audits op hun bedrijf gevraagd worden.

Machtigen in Agrovison

Hoe werkt dit? Door Chicogrow te machtigen in Agrovision kunnen wij de uitvoerende werkzaamheden op het witlofperceel overnemen naar het Chicogrow Registratiesysteem. Door de koppeling met Agrovision en de functionaliteit van het Chicogrow registratiesysteem kunnen  met minimale moeite voor alle partijen noodzakelijke documenten aangemaakt worden.

Ga in Agrovision naar het kopje “Communicatie” en vervolgens naar “Machtigen”. Hier kunt u Chicogrow vinden tussen de andere bedrijven die u kunt machtigen. Zie de afbeelding hieronder:

Als u ons machtigt gelieve dan alle opties aan te vinken. Zie afbeelding hieronder. Bij klantnummer volstaat het om een punt of een streepje in te vullen.